Voorbereiding 2e Tocht GR10 voor Spieren voor Spieren

24 augustus 2017 vertrek ik samen met Chris voor onze 2e etappewandeling over de Pyreneeën van West (Atlantische Oceaan) naar Oost (Middellandse). Een afstand van 970 km (als we niet verkeerd lopen :)). Deze tocht doen we in fases van 2 weken. Normaal duurt dit 3 maanden als je de tocht in 1 keer wilt lopen. Maar ik kan thuis en mijn werk geen 3 maanden loslaten. Ieder jaar proberen we 2 weken te lopen en starten we weer waar we geëindigd zijn. In 2016 konden we niet vanwege teveel sneeuw in het hooggebergte in de Pyreneeën in juni. Daarom vertrekken we nu in Augustus vanuit Etsaut, waar we in 2015 zijn geëindigd. Bekijk de route op Google maps. Meer info over de GR10
In 2015 ben ik benaderd door Chris of ik met hem samen deze tocht wilde lopen. Ik zeg vaak impulsief JA, maar het was duidelijk na 1 dag dat het niet zomaar even wandelen is. We gaan met ons tentje, slaapzakje , droogvoer en camelbagje (voor water) de bergen in. Een beetje survivallen dus. Geweldige ervaring. Als voorbereiding heb ik samen met mijn vrouw nog de 4daagse van Nijmegen gelopen en regelmatig wat afstanden met rugzak (en de 15kg hondevoer van onze hond Stip) gelopen. We zijn er klaar voor!
Natuurlijk lopen we deze tocht vanwege persoonlijke overwegingen, maar ik wil ook graag het belang van anderen dienen. Het geeft me moed om nieuwe dingen te ondernemen en voor anderen te lopen. Als lid van Lions Venray zet ik me persoonlijk graag in voor kinderen met een spierziekte. Al jaren bezorgen we kinderen met spierdystrofie een vakantieweek op Texel in het Tesselhuus. Het geeft ons als Lions ieder jaar weer veel voldoening als we ze weer na een vakantieweek op Texel lachend en voldaan terug zien komen in Venray. Ook voor de ouders zelf is het belangrijk dat hun kinderen volledig verzorgd worden en de ouders zelf ook wat tijd voor elkaar kunnen hebben.
We hebben een facebooksite ontwikkeld om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Ikkanhetlaten voor spierziekten staat voor mij alszijnde "ik kan het laten om 2 weken niet te werken op kantoor, maar te gaan werken in de Pyreneeën voor het goede doel."
Met uw hulp dragen we weer bij aan het plezier van de kinderen met deze spierziekte en vraag ik u € 0,01, € 0,10 of € 1 per afgelegde km bij te dragen of simpelweg wat startgeld. Het gaat niet direct om het bedrag alleen, maar ook om het gebaar. Hoe meer mensen hoe meer fundraising. Aan het einde van de 2e wandeltocht (half september) zal ik mijn bereikte kilometers bekend maken, maar ook tussentijds kunt u mijn blogs nalezen (als ik internetbereik heb trouwens :))

Sponsoren gezocht
Wilt u uw bijdrage leveren aan het levensgeluk van deze kinderen? Dat kan door geld te donerenLees hier wat meer over de goede doelen van onze Lions club
Steun daarom onze ‘tocht’ over de Pyreneen en stort alvast wat startersbijdrage op het rekeningnummer vanIkkanhetlaten voor Spierziekten (IBAN NL58RABO0143295462 Stichting Evenementen Lions Venray met omschrijving fundraise GR10) en geef aan hoeveel u per km wilt bijdragen. Dit kan door een bericht te plaatsen op onze facebookpageIkkanhetlaten of een reactie te geven op mijn blog of een mail te sturen naar de lions 

  • Via deze blog zal ik regelmatig verslag doen van mijn belevenissen zodat de sponsoren nauw betrokken blijven bij onze tocht en de mogelijkheid bieden af en toe reacties te geven.
  • IBAN NL58RABO0143295462 Stichting Evenementen Lions Venray met omschrijving "fundraise GR10"

Bedankt alvast voor uw steun en ik hou u de komende weken op de hoogte van de tocht met foto's en tekst.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat zijn mijn overwegingen om de GR10 te gaan lopen en voor wie?

14e en laatste wandeldag GR10 2017